Ben jij die sociale en vaardige duizendpoot, met een duidelijke hands on mentaliteit, die ons team op kantoor in Wilhelminadorp parttime komt versterken?

Wie zijn wij:

De Koninklijke Maatschap de Wilhelminapolder (KMWP) is een groot landbouwbedrijf met ruim 1.900 ha grond ten Noorden van de stad Goes in de provincie Zeeland. Op ca. 1.400 hectare grond worden gewassen als graan, consumptie- en pootaardappelen, uien, suikerbieten en luzerne geteeld. Daarnaast behoort het eigendom uit ca. 500 hectare verpachte gronden, mossel- en oesterpercelen, dijken, bossen, wegen, overige buiten- en binnendijkse wateren en natuurgebieden. De KMWP is in eigendom van ruim 400 maten, woonachtig in Nederland en daarbuiten. Op het toonaangevende bedrijf zijn 13 medewerkers dagelijks met veel gedrevenheid aan het werk om het bedrijf op een duurzame en rendabele wijze voort te zetten.

Wie zoeken wij:

Wij zoeken een management assistent met een uitgebreid scala aan vaardigheden voor een breed takenpakket, waarbij groot belang gehecht wordt aan adviserende vaardigheden. Je verricht werkzaamheden voor het management t.b.v. de bedrijfsvoering o.a. op het vlak van:
– ondersteuning en uitvoering van het beleid;
– het in-, doorvoeren en organiseren van alle maatschap-aangelegenheden;
– ondersteuning bieden op het gebied van financiën en personeelsbeleid.

Profiel:

– HBO werk- en denkniveau;
– Werkervaring in soortgelijke functie;
– Representatief;
– Communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling;
– Hands-on mentaliteit;
– Zelfstandig;
– Analytisch;
– Accuraat;
– Discreet.

Wat bieden wij:

– afwisselende, verantwoordelijke en uitdagende functie binnen ons groeiend, dynamisch bedrijf;
– werkzaam in een enthousiast team met hart voor de agrarische sector;
– flexibiliteit m.b.t. indeling van de werkuren;
– marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

Is je interesse gewekt? Stuur dan vóór 14 augustus 2017 je motivatiebrief en CV door naar rdk@kmwp.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie management assistent’. Voor aanvullende vragen betreffende de vacature, kun je contact opnemen met de heer R. de Koster via telefoonnummer 0113-276376.