Nog geen plannen voor Tweede Paasdag? Dat komt goed uit, want wij vieren een feestje! Samen met bijna 100 boeren en telers in Nederland en België, organiseren wij de Albert Heijn ‘Boeren Lentefeesten’ op ons bedrijf. Wij laten op 28 maart zien hoe het er op ons bedrijf aan toe gaat en bieden u gelegenheid om vragen te stellen over de oorsprong van veel versproducten die bij Albert Heijn in de winkels liggen. Alle deelnemende bedrijven leveren versproducten aan Albert Heijn, de Wilhelminapolder levert onder andere tafelaardappelen aan Albert Heijn.

Een leerzame én leuke dag

Op deze dag is er niet alleen gelegenheid tot het stellen van vragen, maar worden er nog veel meer leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunnen kinderen zich laten schminken, is er een springkussen én zijn er paaseieren verstopt die allemaal gevonden moeten worden. Op de braderie met keuze uit vele streekproducten kunt u proeven en genieten én er rijdt een paardentram. Ook kunt u kennis nemen van de modernste ontwikkelingen in landbouwmechanisatie, omdat veel machines gepresenteerd worden. Tevens staan er oude tractoren op ons terrein waardoor u het contrast tussen heden en verleden zelf kunt ervaren.
De Wilhelminapolder stelt haar deuren voor u open. U bent welkom op de Meestoofweg 6 in Wilhelminadorp vanaf 11.00 tot 16.00 uur.

Wilt u meer informatie over deze dag of wilt u zich aanmelden ga dan naar: ah.nl/lentefeesten