Op Tweede Paasdag, 28 maart 2016, is de Koninklijke Maatschap de Wilhelminapolder (KMWP) gastbedrijf voor de Albert Heijn Boeren Lentefeesten. Deze vinden plaats op het terrein van de KMWP aan de Meestoofweg in Wilhelminadorp.

De ambities voor deze dag zijn om de harten van consumenten te raken door ze te verbinden met de natuur, de telers, de lokale gemeenschap en het gezin. Tijdens de AH Boeren Lentefeesten krijgt iedereen de kans om persoonlijk contact te maken met lokale boeren en telers in de vorm van een uitje voor het hele gezin. De KMWP, veel afnemers en partners en hun producten zijn het middelpunt van deze dag en met als uiteindelijk doel “de keten laten zien, zoals deze is”.

Wat is er die dag allemaal nog meer te doen? Een springkussen, knutselen, spelletjes, schminken, een prijsvraag, een wandelroute. Ook kunt u een impressie krijgen van de landbouwmachines tijdens diverse rondleidingen over het bedrijf. Er zal ook een paardentram met Zeeuwse trekpaarden rijden.

Kortom een dag om niet te missen waar veel te zien, te proeven en te beleven is! Kijk voor meer informatie op de website van AH >>